Logo Anderwijs Nieuwe deelnemer inschrijven


Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Benieuwd hoe het na inschrijving verder gaat? Bekijk dan het stappenplan voor de inschrijving (link opent in een nieuw venster). De informatie die je opgeeft wordt alleen door Anderwijs verwerkt en bewaard, en zal nooit worden gedeeld met derden.

Let op: is uw kind al eerder met ons op kamp geweest? Schrijf hem/haar dan niet hier opnieuw in, maar log in op ons administratiesysteem. Daar kunt u de bij ons bekende gegevens controleren en aanvullen en uw kind eenvoudig op een nieuw kamp sturen. Heeft u nog geen account, of bent u uw inloggegevens vergeten, stuur dan een mail naar de kantoorcommissie.

Persoons- en contactgegevens deelnemer


Man Vrouw

Contactgegevens ouder(s)/verzorger(s)

Contactvoorkeuren

Bij inschrijving voor een kamp geeft u Anderwijs automatisch toestemming om u per mail of telefoon te mogen contacteren met vragen of informatie met betrekking tot dat specifieke kamp. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om per mail op de hoogte gehouden te worden van nieuwe kampen en eventuele aanbiedingen — wilt u die ontvangen, kiest u dan hieronder voor 'Ja'.

Kamp selecteren

Zie ook de kampagenda (link wordt geopend in nieuw venster).

Let op! De deelnemer moet het volledige kamp beschikbaar zijn. Later komen of eerder weggaan is niet toegestaan.

Kosten

De actuele kampprijzen staan in de kampagenda. Anderwijs kent een kortingsregeling op de kampprijs afhankelijk van het bruto maandelijks gezinsinkomen. Als u in aanmerking komt voor korting, stuur dan ook een inkomensverklaring van u en uw (eventuele) partner naar onze postbus t.a.v. de penningmeester.

Bijspijkerinformatie

Gaat uw kind op zomerkamp? Geef dan bij klas het huidige schooljaar op, dus niet de klas waar uw kind naartoe gaat. Let er ook op dat uw kind zelf schoolboeken moet meenemen!
Hieronder kunt u de vakken waar op kamp aandacht aan moet worden besteed, opgeven. Bij ieder vak kunt u in het tekstvak ernaast extra informatie opgeven, zoals de onderwerpen en moeilijkheden in kwestie.

Betaalmethode

Overige informatie

Hoe bent u bij Anderwijs terechtgekomen?
Meerdere antwoorden mogelijk

AAS 2.0 is het Anderwijs Administratiesysteem.